| 018 307 043 | Pon-pet: 09-20 Subota: 10-15

Srebrno jezero

PRVOMAJSKI URANAK /2018

Autobus

Sopstveni prevoz

29/04/18 do 02/05/18

 

Srbija

 

39 €

Opis

PRVOMAJSKI URANAK

SREBRNO JEZERO 

29.04.-02.05.2018.

 

 

Uranak 5.0 – Srebrno jezero

 

Cena od 39€ / po osobi

 

+16 Godina

4 DANA – 3 NOĆENJA

 

Uranak – muzički festival ove godine slavi svoj 5. rođendan. Tradicionalno će se održati ne jednom od najlepših izletišta u Srbiji – Srebrnom jezeru u periodu od 29. aprila do 2. maja 2018.

I ove godine te ostavljamo bez daha – očekuju te tri stage-a, dnevne žurke, veliki broj izvođača i dj-eva, noćni program i clubbing za one najizdržljivije, jer poenta uranka nije ustati rano, već dočekati jutro. 

Uranak festival kombinuje muziku, prirodu, divne ljude i dobru energiju kojom već 5 godina stvaramo nezaboravne uspomene kod svih koji posete ovaj festival.

 

 

 

***CENOVNIK SMEŠTAJA***

Naziv smeštaja Usluga 1/6 1/5 1/4 1/3 1/2
Vila Ilic NA * * * * 39
Vila Stefanović NA * * 39 39 45
Vila Anđelković NA * * 39 * 45
Vila Mašić NA * * * 39 45
Vila Jutro NA * * 39 39 45
Vila Belona NA 39 * * 39 49
Vila Romantika NA * * 39 39 49
Vila Alex NA * * 39 * 49
Vila Filipović NA * * * 45 49
Vila Deskom NA * * 39 45 49
Vila Stella NA * * * 45 *
Vila Novak NA * 39 45 * *
Vila Sunce NA * * * 49 *
Vila Dunavski cvet NA * * * 45 49
Vila Brka NA * * 45 49 55
Vila Dinčić NA * * * 55 59

Legenda: NA – najam soba/studija/apartmana; (cene su izražene u eurima €)

 

Prevoz Cena 
Autobus iz Beograda 15 €
Autobus iz Kragujevca 15 €
Autobus iz Niša 15 €
Autobus iz Novog Sada 20 €

U slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40, prevoz će biti organizovan i iz Niša, Novog Sada i Kragujevca* (proveriti u agenciji).

 

 

PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE:

 • 3 noćenja u navedenim smeštenim kapacitetima – najam studija/apartmana/soba,
 • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana,
 • Organizaciju putovanja u celini

 

 

PAKET ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim autobusima (tv, dvd, audio i video oprema, a/c) na relaciji prema program,
 • Go2 narukvicu koja omogućava ulazak na sve festivalske žurke, cena narukvice iznosi 10€
 • Boravišnu taksu koja iznosi 60 dinara po noći (boravišna taksa je obavezna – plaćanje u agenciji)
 • Individualne troškove putnika

 

 

NAČIN PLAĆANJA:

 • Gotovinsko plaćanje:
  • 2000 dinara prilikom rezervacije, akontacija u naznačenom iznosu je bespovratna,
  • Narednih 2000 dinara dve nedelje nakon rezervacije.
  • Ostatak 30 dana pre početka aranžmana (do 29.03.2018.)  
 • Kreditne kartice: Visa, Dina, Maestro, Master card, Visa electron, American express.
 • Mogućnost plaćanja Visa i Master card karticama banke Intesa do 6 mesečnih rata bez uvećanja.
 • Preko računa: uz profakturu izdatu od strane Max travel-a
 • Kredit: Max Travel izdaje profakturu klijentu na osnovu koje se odobrava kredit banke gde klijent ima otvoren tekući račun.

 

PLAĆANJE JE U DINARSKOJ PROTIVVREDNOSTI PO SREDNjEM KURSU NARODNE BANKE SRBIJE NA DAN UPLATE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ovlašćeni subagent T.A. Delfini travel. Organizator putovanja Max travel.

 

 

SMEŠTAJ:

 

VILA ALEX

Vila Jutro se nalazi na 200m od glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom 1/2 sobom, dve 1/3 sobe i jedna 1/4 apartmana (kupatilo, klima uredjaj, centralno grejanje, televizor, mini bar). Vaš boravak ćemo učiniti kompletnim. Na raspolaganju vam se nalazi i katering služba, sa bogatim izborom hrane i pića.

 

  

VILA ANĐELKOVIĆ

Vila Anđelković se nalaze u glavnoj ulici na 200 m od plaže i Akva parka. Vila Andjelkovic raspolaze sa 3 dvokrevetnih i 1 cetvorokrevetnim studijma (cajna kuhinja i kupatilo). Sve sobe imaju zasebno kupatilo, tv, klimu. U blizini apartmana se nalaze pekara i prodavnica. Kao dodatna usluga klijentima je obezebedjen parking ispred vile.

 

 

VILA BELONA

Vila Belona se nalazi na 100m od depadans hotela Srebrno jezero. Raspolaže sa šest  luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 4 apartmana i 2 sobe, 4 četvorokrevetna apartmana i 2 dvokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, TV i klima. U sklopu apartmana se nalazi kuhinja, dve sobe, klima i TV. Gostima je i obezbedjen parking ispred vile.

 

  

VILA BRKA

Vila Kod Brke se nalazi u samom centru i jedan je od najluksuznijih smeštaja, na 50m od šetališta. Raspolaže 1/2 i 1/3 sobama koje imaju klimu, frižider, wi-fi, LCD televizor i terasom sa pogledom na Srebrno jezero. ODMARALIŠTE SREBRNO JEZERO (http://www.recreatours.co.rs) Odmaralište „Srebrno jezero“ sa depadansom „Konak“ se nalazi na 100m od Aqua Parka i direktno silazi na šetalište. U sklopu odmarališta se nalaze 240 ležaja (70 ležajeva u glavnoj zgradi, 170 ležajeva u depadansu “Konak“). U našoj ponudi se nalaze 1/2, 1/3 i 1/4 sobe. Dodatni sadržaj hotela: parking, restoran i bar.

 

 

VILA DINČIĆ

Vila Dinčić se nalazi na 50m od centra. Raspolaže sa 18 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica, a od toga 6 apartmana, 4 dvokrevetne sobe i 2 trokrevetne sobe. Sobe su sa kupatilima, telefonom, tv prijemnikom, mini barom. Gostima je obezbeđen zatvoren parking prostor.

 

  

VILA DUNAVSKI CVET

Vila Dunavski cvet nudi kompletan aranžman u 12 lepo opremljenih i klimatizovanih dvokrevetnih i trokrevetnih soba. Svaka soba je sa kupatilom i televizorom. U kompleksu vile se nalazi i restoran koji može da primi 50 gostiju. Terasa koja gleda na Dunav i Srebrno jezero ima 60 mesta. Vinoteka, u svako doba nudi preko 20 vrsta domaćih i stranih vina.

 

  

VILA ILIĆ

Vila Ilic se nalazi nadomak teniskih terena na svega 100m, a 300m od  glavnog šetališta. Raspolaže sa sedam dvokrevetnih soba koje imaju mogućnost proširenja sa sofom na razvlačenje da budu trokrevetne, u sklopu sobe se nalazi kupatilo, TV i terasa, dodatne usluge koje ima smeštaj je zajednička kuhinja u prizemlju i kao dodatak za klijente je obezbedjen parking ispred vile.  

 

  

VILA JUTRO

Vila Jutro se nalazi na 200m od glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom 1/2 sobom, dve 1/3 sobe i jedna 1/4 apartmana (kupatilo, klima uredjaj, centralno grejanje, televizor, mini bar). Vaš boravak ćemo učiniti kompletnim. Na raspolaganju vam se nalazi i katering služba, sa bogatim izborom hrane i pića.  

 

  

VILA NOVAK

Vila Novak se nalazi u strogom centru Srebrnog jezera, u ulici Bungalovska neposredno iznad glavne plaže na 100m od jezera. Novoizgrađeni smeštaj se nalazi na 50m od odmarališta Teo4. Raspolaže sa četvrokrevetnim i petokrevetnim komfornim apartmanima koji imaju TV (kablovska), kompletno opremljene kuhinje, terase i sopstveni parking.

 

  

VILA STEFANOVIC

Vila Ilic se nalazi nadomak teniskih terena na svega 100m, a 300m od  glavnog šetališta. Raspolaže sa jednom dvokrevetnom i četiri trokrevetnih soba, u sklopu sobe se nalazi kupatilo, TV i terasa, dodatne usluge koje ima smeštaj je zajednička kuhinja i kao dodatak za klijente je obezbedjen parking ispred vile.

 

  

VILA STELLA

Moderan i atraktivan objekat sagrađen 2010 godine. Dobio je kategoriju sa 4 zvezdice, poseduje 8 trokrevetnih soba. Posebnu prijatnost pružiće vam klimatizovan prostor svakog apartmana, kablovska TV, internet, obezbeđen parking prostor u dvorištu. U neposrednoj blizini prenoćišta nalazi se plaza i aqua park.

 

  

VILA SUNCE

Vila Sunce je smeštena u jednoj od glavnih ulica na Srebrnom jezeru. Raspola\e sa 6 trokrevetnih soba. Apartmani su prostrani i veoma lepo osvetljeni u toku čitavog dana. Svi apartmani su klimatizovani, poseduju TV, internet, kompletno opremljene kuhinje. Oko same vile se nalazi veliko dvorište koje će učiniti da se osećate kao da ste udaljeni od buke i vreve ljudi i omogući će vam potreban mir i relaksaciju.Kao dodatna usluga klijentima je obezebedjen parking ispred vile.

 

  

VILA DESKOM

Apartmani Deskom su udaljeni 150 metara od glavnog šetališta. Vila Deskom sadrži dva smeštajna objekta, žutu i zelenu vilu, koje sadrže: klimu, LCD televizore, wireles internet i uz sve to imate obezbeđen parking. Smeštajni kapaciteti zelene vile su četiri trokrevetna apartmana, a žuta vila sadrži 1/2, 1/3 i 1/4 studije.

 

 

​​​​​​ 

 

 

 

DELFINI TRAVEL

 •   Obrenovićeva bb TC Gorča I sprat lok.18, Niš

 •    +381 18 307 043; +381 18 307 045

 •    

Radno vreme:

Ponedeljak - petak od 09.00 - 20.00h
Subotom od 10.00 - 15.00h

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Delfini travel su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju.

Pratite nas

© Copyright 2017-2019 Delfini Travel - Designed & Powered by LaktusDev