| 018 307 043 | Pon-pet: 09-20 Subota: 10-15

DELFINI TRAVEL

O nama

SPAKUJTE SVOJE SNOVE U KOFERE I KRENITE SA NAMA!

DELFINI TRAVEL

 

DELFINI TRAVEL je mlada i perspektivna turistička agencija, savremeno organizovana, moderno opremljena, poseduje profesionalni kadar, saradnju sa najboljim prevoznicima, hotelijerima, kako u zemlji tako i širom sveta.

Velikim iskustvom i znanjem svojih kadrova agencija je za kratko vreme stekla i zadržala veliki broj korisnika usluga nasih aranžmana. Naša vizija je dalje usavršavanje naših kadrova, usavršavanje tehnike, postavljanje novih tehnoloških standarda u poslovanju razvojem sopstvene i subagentske prodajne mreže. Sve vreme težimo samo ka perfekciji i odgovornošću prema svakom učesniku u našem poslu.

Svojim klijentima prezentujemo i nudimo najprihvatljivija rešenja u svim oblastima turizma sa velikim profesionalnim iskustvom, a uz primenu najsavremenijih tehnoloških rešenja. Trudimo se da omogućimo svim putnicima da svoje putovanje izvedu sa osećanjem zadovoljnog putnika, a time se našem timu vrednost uloženog vraća na najbolji način.

Zadovoljan putnik nam je uvek na prvom mestu.

Molim vas, budite putnik, a ne turista. Probajte nove stvari, upoznajte nove ljude, i gledajte iza onoga što je ispred vas. To su ključevi za razumevanje sveta u kome živimo.

Za dvadeset godina bićete više razočarani stvarima koje niste uradili nego onima koje jeste. Isplovite, zato, iz sigurne luke. Otkrivajte, sanjajte, istražujte!

SPAKUJTE SVOJE SNOVE U KOFERE I KRENITE SA NAMA!

DELFINI TRAVEL

  •   Obrenovićeva bb TC Gorča I sprat lok.18, Niš

  •    +381 18 307 043; +381 18 307 045

  •    

Radno vreme:

Ponedeljak - petak od 09.00 - 20.00h
Subotom od 10.00 - 15.00h

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Delfini travel su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju.

Pratite nas

© Copyright 2017-2019 Delfini Travel - Designed & Powered by LaktusDev