| 018 307 043 | Pon-pet: 09-20 Subota: 10-15

DELFINI TRAVEL

MEĐUNARODNO PUTNO OSIGURANJE

SPAKUJTE SVOJE SNOVE U KOFERE I KRENITE SA NAMA!

DELFINI TRAVEL

 

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredviđeni zdravstveni problemi mogu vam poremetiti planove. Mi vam pomažemo da takve situacije prevaziđete.

Ukoliko vam se na putovanju desi nesrećni slučaj, bolest, ili se ukaže potreba za neodložnom hirurškom intervencijom i boravkom u bolnici, uz našu polisu međunarodnog putnog osiguranja bićete adekvatno zbrinuti.

VAŠI BENEFITI

  • Organizacija pomoći i naknada troškova lečenja u inostranstvu usled iznenadne bolesti ili nesrećnog slučaja
  • Dežurni centar Europ Assistance na raspolaganju 24 časa dnevno, 365 dana u godini
  • Medicinska, putna i pravna asistencija
  • Mogućnost ugovaranja osiguranja za pojedince i/ili porodicu

UPOTREBA POLISE

Ukoliko Vam na putu, u inostranstvu, zatreba hitna medicinska pomoć, odmah se javite dežurnom centru asistentske kompanije Europ Assistance na telefone +381 11 41 44 104 ili +381 64 82 82 020 i bićete upućeni u najbližu medicinsku ustanovu. Budite spremni da na zahtev date osnovne lične podatke (ime i prezime, broj polise) kao i broj telefona u inostranstvu ili broj na koji želite da vam poziv bude uzvraćen.

Po dolasku kod lekara:

  • Omogućite lekaru uvid u polisu.
  • Ukoliko od lekara dobijete formular izjave o okolnostima pod kojima je nastao osigurani slučaj, obavezno ga popunite.

Polisa međunarodnog putnog osiguranja se koristi kao sredstvo plaćanja usluga medicinske pomoći, a troškovi se u potpunosti prenose na asistentsku kompaniju Europ Assistance ukoliko je dežurnom centru asistentske kompanije blagovremeno prijavljena potreba za pružanjem usluga asistencije (izuzev teritorijalnog pokrića za Ceo svet gde je obavezno učešće osiguranika u šteti 20%).

Polisu međunarodnog putnog osiguranja možete kupiti u filijalama Generali Osiguranja Srbija i u više od 300 turističkih agencija širom Srbije, sa kojima sarađujemo.

POSEBNE POGODNOSTI PREKO BANAKA

Posebne pogodnosti imaju korisnici platnih kartica Banke Intesa, Sber banke, Piraeus banke i Vojvođanske banke koji uz platne kartice dobijaju i Asistentske kartice. Time im je omogućeno besplatno međunarodno putno osiguranje.

Obaveštavamo Vas da ćemo odlukom Kompanije u periodu od 01.06.2017.god. do 30.09.2017.god. imati našu tradicionalnu prodajnu i promotvnu akciju gratis osiguranje stana i stvari u stanu uz putno osiguranje za vreme boravka u inostranstvu.

Potvrda o gratis osiguranju stana i stvari u stanu uz potvrdu putnog osiguranja i Predugovorno obaveštenje će sistemski izlaziti prilikom same izrade i prodaje putnog osiguranja iz naše Kompanijske aplikacije i sistema.

DELFINI TRAVEL

  •   Obrenovićeva bb TC Gorča I sprat lok.18, Niš

  •    +381 18 307 043; +381 18 307 045

  •    

Radno vreme:

Ponedeljak - petak od 09.00 - 20.00h
Subotom od 10.00 - 15.00h

*Napomena: Svi podaci na sajtu Turističke agencije Delfini travel su informativnog karaktera. Za detaljne informacije kontaktirajte agenciju.

Pratite nas

© Copyright 2017-2019 Delfini Travel - Designed & Powered by LaktusDev